Nieuws

Annelies Kampschreur verrast met serenade door Joris Linssen en band

Westervoort – Annelies Kampschreur en Willy Zock uit Westervoort zijn al 60 jaar vriendinnen en dat was de reden dat Willy haar vriendin Annelies heeft verrast met een serenade van Joris Linssen en Caramba.

Annelies en Willy kennen elkaar al 60 jaar en hebben samen lief en leed met elkaar gedeeld, voor Willy is Annelies een vriendin uit duizenden. Ze zijn samen in Loo opgegroeid en vanaf dat moment, ze waren 2 en 3 jaar oud, was de vriendschap al hecht. Willy “Ze geeft zoveel liefde aan iedereen en vergeet haarzelf.. We delen lief en leed samen en ondanks dat mijn vriendin ziek is, staat ze altijd voor iedereen klaar.. Bij deze zou ik tegen haar willen zeggen hoe trots ik ben op onze vriendschap en dat ik heel veel van haar hou als mijn lieve vriendin..”

Willy zag een oproep van Joris Linssen en heeft geen seconde getwijfeld en heeft gevraagd of ze een liefdes serenade voor Annelies zouden willen komen brengen op de Dag van de Liefde, 7 oktober 2017. En op de verjaardag van Annelies, afgelopen zaterdag, kwam voor Annelies de grote verrassing. Zanger/presentator Joris Linssen stond met zijn voltallige band voor haar deur en bracht een serenade.

Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht zeven cd’s, twee dvd’s en een lp uit. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert.

Hier een filmpje van de serenade voor Annelies door Joris Linssen & Caramba

 

Previous post

Politie leest voor tijdens kinderboekenweek

Next post

Teleurstelling in De Liemers over beleid bedrijventerreinen regio Arnhem Nijmegen

The Author

Admin