Nieuws

Mark ten Bosch Kermiskoning 2017

Westervoort – Mark ten Bosch is zaterdagavond kermiskoning geworden bij de 26e editie van het kermiskoningschieten in zalencentrum Wieleman in Westervoort.

Het was zaterdagavond afgeladen vol bij zalencentrum Wieleman waar het jaarlijkse koningschieten plaatsvond. Er waren dit jaar 47 inschrijvingen voor de 26e editie van het koningschieten. Na een voorronde en een spannende finale werd de vogel van piepschuim door Mark ten Bosch van de stok geschoten. Mark ten Bosch deed dit jaar voor de 14 keer mee en bereikte voor de eerste keer de finale. In de finale werd Ronnie Brinkhuis 2e en de 3e en 4e plek waren voor Avra Bisselink.

Bij het Jonkheer schieten is David Addink kermis Jonkheer geworden. Zondagmorgen werden Mark ten Bosch en David Addink gehuldigd. Drumfanfare Liberté is zondagmorgen naar de woning van de koning gelopen en heeft daar een serenade gehouden voor de kermiskoning en jonkheer David Addink. Hierna vertrok iedereen naar zalencentrum Wieleman waar het Comité Kermiskoning(in) Westervoort een heerlijk ontbijt georganiseerd had en hier zijn de belevenissen van de dag ervoor nog even doorgesproken.

Een impressie van het Kermiskoningschieten en de serenade.

Previous post

Kermis Westervoort met een klap geopend.

Next post

Schilderij van Randy voor het Montessori Kind centrum

The Author

Admin