Westervoortse Kermis

Westervoort – De kermis in Westervoort vindt dit jaar plaats van zaterdag 7 oktober tot en met dinsdag 10 oktober en is iedere dag open van 13.00 tot 22.00/23.00 uur.

Zaterdag 7 oktober, om 14:00 uur, wordt er in de Dorpstraat afgetrapt met een wedstrijd van de Burgemeester en Wethouders bij het kamelenspel en daarna het jonkheerschieten en dan gaan de attracties en kraampjes voor het eerst open. Vier dagen lang plezier, voornamelijk voor jong en de iets oudere jeugd. De kermisexploitanten vinden het fijn om naar de Westervoortse kermis te komen,

Attracties
Dit jaar zijn de volgende attracties (onder voorbehoud) te vinden op de kermis: American Wipp, Autoscooter, Boksbal, Booster, Bussenspel, Cake Walk, Draaimolen, Eendensport, Fotoschietsalon, Friteskraam, Gebak en Oliebollen, Kamelenrace, Lijntrekspel, Lucky cranes, Mini Kinder Jut, Monsterdrop Container, Noga/Suikerkraam, Pusher, Skeeball, Suikerspin, Trampoline.

Feest in de zalen
In de middagen en avonden staan zalencentra Wieleman, Maksim en het Hoge End bol van gezelligheid.
Vrijdag
Op vrijdagavond is het vanaf 20.30 uur feest met de DJ’s Double’R bij Het Hoge End. 
Zaterdag
Op de zaterdagavond is het jaarlijkse kermiskoning(in)schieten én een knalfeest in de grote zaal !
Muzikale verzorging door DJ Danny Keurentjes in zaal 2 en topband ‘Anderkovver’ in de grote zaal bij zalencentrum Wieleman (20.00 uur). Bij Het Hoge End zijn er optredens van Gerard Palts & Patrick Karsen (20.30 uur)
Zondag
De zondag start met een serenade bij de nieuwe kermiskoning(in) door drumfanfare Liberté, waarna het Koningsontbijt plaatsvind bij Wieleman, het café is open om 12.00 uur. Vanaf 14.30 uur is er in de zaal bij Wieleman muziek door Anderkovver en Dj Henri van Vossen tot 19.30 uur. Bij Maksim kun je vanaf 20.30 uur terecht in de zaal met muziek van Summerland. Bij het Hoge End Kun je ff bijkomen vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur. 
Maandag
Op maandag is er de Lange Moandag bij Wieleman vanaf 10.30 uur in zaal 1 is er kermis inloopmuziek van 10.30 uur tot 12.00 uur, vanaf 12.00 speelt Anderkovver met om 15.00 uur een extra optreden van William Bonne om 18.30 uur is deze middag afgelopen waarna om 20.30 uur het avondprogramma start met DJ Robert Pouwels.
Bij Maksim is de hele maandag feest met Summerland van 10.00 uur tot 17.00 uur. 
Dinsdag
Dinsdag is de kermisafsluiting vanaf 20.00 uur in zalencentrum Wieleman met Anderkovver en een optreden van Joey Hartkamp. Bij Maksim gaan de deuren om 10.00 uur open en sluiten om 16.00 uur hier kun je ‘s morgens genieten van een gratis ontbijtbuffet. 

Afsluitingen
Door de kermis is doorgaand verkeer van 5 oktober tot 11 oktober niet mogelijk in de Dorpstraat. Bestemmingsverkeer voor de Mosterdhof is mogelijk via de Molenlaan. Voor hulpinstanties voor de Mosterdhof is het voetbad bij de dijk tijdelijk opengesteld. Klik op de afbeelding hiernaast om alle parkeerverboden en afsluitingen te bekijken.

Kortingsbonnen
Om de kermis nog iets leuker te maken zijn er kortingsbonnen te downloaden op internet. Klik hier en print de kortingsbonnen uit.

De redactie wenst u veel plezier op de kermis.