Nieuws

Heeft u expertise voor Westervoort?

Westervoort – Hoewel omringd door de Rijn en IJssel zijn er in Westervoort maar weinig plaatsen waar inwoners van het omringende water kunnen genieten. Wat denkt u van een plek ergens bij onze dijken of de daar gelegen waaijen, waar wandelaars en fietsers even heerlijk kunnen zitten en samen kunnen genieten van de schoonheid van het landschap en het nabijgelegen water?

De gemeente Westervoort nodigt u uit om mee te werken aan de ontwikkeling hiervan.
Wilt u belangeloos uw kennis op één van onderstaande gebieden inzetten en iets voor Westervoort betekenen? Dan hoopt de gemeente u binnenkort te verwelkomen op een eerste, vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst waarin ze de ideeën en ambities graag aan u uiteen willen zetten. U kunt daarna zelf beslissen of u samen met andere bevlogen Westervoorters de door de gemeente aangereikte handschoen wilt oppakken.

De gemeente Westervoort zoekt mensen voor een samen te stellen projectgroep met kennis of ervaring op het gebied van bijvoorbeeld landschaps- en/of tuinarchitectuur, bouwkunde, inkoop, horeca, horeca zorgconcepten, projectmanagement, waterbouw, recreatie, subsidies of biologie. De projectgroep werkt zo veel mogelijk zelfstandig. De wens is dat de projectgroep voor de zomer van 2018 een concreet projectplan presenteert.

Woont u in Westervoort en heeft u interesse in deze uitdaging? Meldt u dan aan voor de eerste informatieve bijeenkomst bij mevrouw Karin Hammink, karin.hammink@westervoort.nl of (026) 317 99 11. Uiteraard kan zij u ook meer vertellen over dit project.

Previous post

Liemerse Woonagenda 2017-2027 ondertekend

Next post

Westervoortse Kermis