Meer dan 500 kinderen kunnen kennismaken met Wsport dankzij AH Sportactie!

Westervoort – Dankzij de deelnemers aan de AH Sportactie, zijn er ruim 500 spaarkaarten beschikbaar om kinderen gratis kennis te laten maken met Wsport, Het multisportprogramma dat Wevoc, De Pigeons, TVW’74, Wesstar, Westa en Sports Planet organiseren.

Jorik Roelofsen
Woensdag 3 oktober heeft Dionne Lodder van Albert Heijn Westervoort de spaarkaarten bij Sports Planet overhandigd aan Jorik Roelofsen, de hoofddocent van Wsport. “Een super resultaat waar we niet op gerekend hadden” volgens Jorik. “Daarmee kunnen we veel kinderen blij maken.

De verenigingen gaan in samenwerking met onder andere jongerencentrum Creon en het Goed Voor Elkaar Team Westervoort, kinderen benaderen waarvoor de financiën nog een drempel zijn. Dank daarvoor aan de deelnemers aan de AH Sportactie. We hebben nu wel een uitdaging om deze aantallen in goede banen te leiden. Dus daar gaan we mee aan de slag’. Voor Albert Heijn telt dat de spaaractie optimaal benut wordt. “Er zijn altijd klanten die zich minder aangesproken voelen door een actie. Op deze manier zorgen zij ervoor dat hun zegels toch een goede bestemming krijgen” geeft Dionne aan.

Bij Wsport staan sportplezier en de motorische ontwikkeling van de kinderen centraal. Lopen, klimmen, klauteren, balanceren, gooien, vangen, mikken, al deze sport- en beweegvormen komen aan bod. En natuurlijk maken de kinderen spelenderwijs kennis met verschillende sporten. Iedere woensdagmiddag van 16.00 – 17.15 uur is er Wsport bij Sports Planet.
Ouders en kinderen die van een spaarkaart gebruik willen maken kunnen contact opnemen met Andries Janssen (T: 06-38320405, E: wsport@mail.com)