Nieuws

Bert Timmer Memorial Loop

Westervoort/Duiven – Ter nagedachtenis aan Bert Timmer, organiseert de loopgroep FRoS zondag aanstaande voor de 5e keer de Bert Timmer Memorial Loop.

De Bert Timmer Memorial Loop, kortweg BTML, wordt georganiseerd door leden van de loopgroep FRoS. Alle leden en familie helpen mee om deze dag tot een succes te maken. De voorbereidingen worden gedaan door Tom van Beusekom, Jos van Beusekom, Eef Spies en Rob Jansen, Marga de Wild en Erik Achterkamp.

Om 10.30 uur start de jeugdloop voor kinderen van 5 t/m 12 jaar (1km) en om 11.00 uur de jeugdloop voor kinderen van 4 t/m 6 jaar (500 meter) om 11.30 uur start de 10 km en om 13.00 uur de 5km

Leden en bestuur van zwemvereniging ZVW’74 lopen dit jaar gezamenlijk de 5de editie van de Bert Timmer Memorial Loop. Bert Timmer was de spil in de organisatie van evenementen van ZVW’74. Door zijn tomeloze energie, meedenken en organisatie talent werden evenementen zoals onder andere de zwem4-daagse en het jaarlijks kamp grote successen.

Bert’s inzet en persoonlijkheid word nog dagelijks gemist en dat wil ZVW’74 laten blijken door gezamenlijk mee te lopen met de BTML.

Kortom een recreatieve hardloopwedstrijd voor de gehele familie. De locatie is net als vorig jaar het Horsterpark. Naast sportieve prestaties zijn er informatiestands en er is vertier aanwezig. Elk jaar gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel.

Previous post

Prijzen Westervoortse koopwoningen 6,5% gestegen

Next post

Herkenbare hesjes voor stichting 6 minutenzone

The Author

Admin