Nieuws

Living Statues Plein tijdens de zomerfair

Westervoort – Op vrijdag 25 Augustus begint om 14.00 uur het weekend van Westervoort in beweging traditioneel met de Westervoortse Zomerfair, dit jaar met een heus Living Statues Plein.

Dit jaar heeft winkeliersvereniging De Wyborgh en AdviesKring Bert Jansen vanaf de Dorpstraat, Kerkstraat, tot op het Dorpsplein diverse professionele living statues gecontracteerd en dit belooft echt een geweldige aanvulling te worden voor de gehele Zomerfair.

De winkeliers: Bakker Bart, Cigo, Bruna/Etos van Remmen, Advieskring Bert Jansen, Apotheek De Wyborgh, Eye Wish Groeneveld, Echte bakker Koenen en Slagerij Hetterschijt werken mee aan het Statues Plein met een kraam en/of hun eigen professionele living statue welke past bij hun winkel of het beroep van de betreffende winkelier.

Verder zal er een groot terras zijn waar bezoekers lekker kunnen genieten van de gezelligheid en natuurlijk van de heerlijke versnaperingen.

De Living Statues zullen te zien zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur op het Dorpsplein. Tot ziens op het Living Statues plein 

Previous post

Lijst met eicodes van eieren met fipronil

Next post

Sportclub Westervoort bestaat 80 jaar

The Author

Admin