Nieuws

Wim Koenen stopt na 25 jaar met MusicShop Wyborgh

Westervoort – Wim Koenen stopt na 25 jaar met zijn muziekwinkel MusicShop Wyborgh in winkelcentrum de Wyborgh in Westervoort.

De 86- jarige Wim Koenen was tot 1987 bakker en daarna is hij begonnen met de muziekwinkel in winkelcentrum de Wyborgh. Muziek is zijn lust en zijn leven en heeft het er daarom moeilijk mee om te stoppen met zijn muziekwinkel.

Veel Westervoorters weten nog wel dat ze hun eerste singeltjes kochten in de winkel van Koenen. Welke cd je ook maar wilde hebben, Wim kon er wel aan komen. Helaas moet De heer Koenen stoppen omdat zijn gezondheid het niet meer toelaat om de zaak te runnen.

Wim koenen wil graag al zijn klanten bedanken voor hun vertrouwen en jarenlange komst naar zijn winkel. Tot en met 2 september houdt de heer Koenen zijn deuren nog geopend om afscheid te nemen van zijn vaste klanten.

Previous post

Tentoonstelling Roemeens Orthodoxe Kerk in de Protestantse Kerk

Next post

Dode vrouw in woning aangetroffen

The Author

Admin