Nieuws

Vrouw bestolen van 750 euro na diefstal bankpasje

Westervoort – Dinsdagmiddag om 13.53 uur is er een telefoon gestolen bij Ter Stal in Westervoort. De eigenaresse was aan het afrekenen bij de kassa en heeft daarbij een aantal spullen op de balie gelegd, waaronder haar telefoon met bankpasje in het hoesje.

Op dat moment heeft waarschijnlijk iemand de telefoon gestolen, en op de één of andere manier heeft die persoon nog 750 euro van haar rekening kunnen halen, de vrouw heeft de rekening gelijk laten blokkeren. Hoe het mogelijk was dat de dief haar pincode wist is niet bekend, het zou kunnen dat ze al eerder in de gaten gehouden is en dat ze haar pincode afgekeken hebben.

De telefoon is na een speurtocht op het winkelcentrum aangetroffen in een afvalbak.

Previous post

Tennis in Westervoort

Next post

Ierse Travellers actief in Westervoort

The Author

Admin