Nieuws

Tennis in Westervoort

Westervoort – Na een succesvol ranglijst tennistoernooi begin mei van dit jaar met ruim 100 deelnemers organiseert tennisvereniging Westervoort eind augustus het jaarlijks open senioren toernooi. Beter bekend als Open Viro Toernooi.

Dit toernooi wordt al jarenlang georganiseerd in de eerste schoolweek na de zomervakantie. De afgelopen jaren deden 80-90 spelers mee in de leeftijd van 18 tot in de 70 jaar jong. Van recreatief tot fanatieke wedstrijdspelers. Gezelligheid is de belangrijkste doelstelling van dit toernooi.

Voor de fanatieke wedstrijdspelers is er dit jaar een nieuwe uitdaging! Het open Viro toernooi is onderdeel van het toernooicircuit district Gelderland geworden. Door deelname aan ons toernooi kunnen spelers zich plaatsen voor het TennisDirect Masters toernooi Gelderland. Wellicht is een deelnemer aan ons toernooi eind september Kampioen van Gelderland.Kennismaken met tennis

Wil jij ook een keer kennismaken met tennis!? Kom naar onze tossavonden op de woensdagavond.
Voor de junioren, tot 17 jaar zijn er tijdens de zomervakantie extra jeugdtoss avonden. Ook voor niet-leden! Op woensdagavond 19, 26 juli en 2 augustus. Van 18.00 tot 20.00 uur. Begeleiding is aanwezig. Vanaf 20.00 uur is de tossavond voor de senioren. Meespelen kost niets. Het enige wat je moet meebrengen zijn sportschoenen (zonder noppen), een lach en sportiviteit. Leenrackets en ballen zijn aanwezig.

Kom gewoon langs en doe mee.
Tennisvereniging Westervoort is gevestigd op Sportpark Naederhuyse, Brouwerslaan te Westervoort. Ingang tennisvereniging parkeerplaats bij voetbalclub Westervoort.
Informatie: www.tvw74.nl of www.facebook.com/TVW74/

Previous post

Frank Futselaar Nederlands kampioen op NK atletiek

Next post

Vrouw bestolen van 750 euro na diefstal bankpasje

The Author

Admin