Nieuws

Kindervakantieweek Westervoort

Westervoort – Jongerencentrum Creon en Sports Planet organiseren ook dit jaar weer met vele vrijwilligers de kindervakantieweek in de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar met een vernieuwd programma!

Van maandag 21 t/m 23 augustus wordt er een zeer gevarieerd programma aangeboden voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool. Kinderen uit groep 1 t/m 4 kunnen mee doen aan gezonde hapjes en smoothies maken, naar speeltuin Schöneveld in Doetinchem en Wsport (multi-sport). Deelname is 2 euro per activiteit.

Kinderen uit groep 5 t/m 8 kunnen mee doen aan huttenbouwen, dans, theater, zeepkistbouwen, lasergamen, speurtocht, schilderen bij de Kreatieve Kring, survival, beachparty, de sportdag en nog veel meer! Ook hierbij is de deelname 2 euro per activiteit. Nieuw dit jaar is dat kinderen ook twee nachten kunnen blijven slapen, eten & drinken en met een vaste begeleider als groep mee doen aan alle activiteiten voor maar 10 euro!

Op vrijdag 25 augustus sluiten we de kindervakantie week af met de jaarlijkse kinderrommelmarkt op het Dorpsplein tijdens Westervoort in beweging. Verkoop je spulletjes op een plek van 2×2 meter voor maar 2 euro.

Voor meer informatie, het programmaboekje, inschrijfformulier en opgave (voor 16 augustus) kunt u terecht in Sports Planet of kijk op www.jc-creon.nl

Previous post

De raad stelt agressieprotocol vast

Next post

Frank Futselaar Nederlands kampioen op NK atletiek

The Author

Admin