Nieuws

Nieuw cursusprogramma van de Kreatieve Kring Westervoort

Westervoort – Het programmaboekje 2017-2018 van de Kreatieve Kring Westervoort is uit! Een dezer dagen ontvangen alle inwoners van Westervoort en omgeving het nieuwe boekje in de brievenbus.

Het nieuwe cursusprogramma gaat in september in en biedt een breed scala aan lang- en kortlopende cursussen en workshops: van tekenen/schilderen, beeldhouwen en keramische vormgeving tot kunstbeschouwing, glas in lood en fotografie. Geheel nieuw komend seizoen zijn de korte cursussen ‘basisvaardigheden tekenen’ en ‘boetseren Dikke Moeke’. Ook nieuw zijn de eendaagse workshops ‘verf en palet’ en ‘mozaïek’.

De cursussen en workshops worden verzorgd door vakbekwame, enthousiaste docenten in een gezellige, ontspannen sfeer. De Kreatieve Kring beschikt over moderne atelierruimtes in Kulturhus de Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

Kijkt u het boekje beslist even door. Er zit wellicht ook een gezellige en interessante cursus of workshop voor u bij! Of kom naar onze Open Dag op zondag 3 september van 11.00-15.00 uur in Kulturhus de Nieuwhof.

De Open Dag krijgt een extra feestelijk karakter, want de Kreatieve Kring viert dit jaar haar 40-jarig jubileum! Ter gelegenheid hiervan is tijdens de Open Dag een grote expositie van werken van cursisten en docenten te zien. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje dit jubileum met ons mee te vieren.

Mocht u het programmaboekje gemist hebben, dan zijn er ook boekjes verkrijgbaar de bibliotheek, Kulturhus de Nieuwhof of bij de cursusadministratie.
Voor nadere informatie over de aanmeldingen en inschrijvingen kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of raadpleeg de website www.kreatievekringwestervoort.nl.

Previous post

Gemeente Arnhem stemt in met komst windmolens op de Koningspleij

Next post

De raad stelt agressieprotocol vast

The Author

Admin