Ook de Montessorischool heeft nu een gouden JOGG keurmerk

Westervoort – Maandag heeft buurtsportcoach Timo Riphagen op de Montessorischool in Westervoort een gouden JOGG keurmerk overhandigd aan de directrice van de school, Tjitske Geluk.

De Montessorischool is nu Officieel een JOGG-school met een gouden keurmerk! JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Als kinderen meer water drinken in plaats van zoete drankjes zou dat enorm bijdragen aan gezond gewicht onder jongeren. Daarom werd het watertappunt in de school ook geopend door wethouder Breunissen.

Tevens hebben de kinderen van de Olifantengroep van de Montessorischool de beker voor de sportiefste klas van Westervoort in ontvangst mogen nemen. Daarmee heeft de school 3 jaar op rij de prijs gewonnen en mag daarom de prachtige beker houden en in de prijzenkast plaatsen!