Gewapende overval op wasstraat De Duif in Duiven

DUIVEN – Wasstraat De Duif aan de Cartograaf in Duiven is op woensdagavond 14 maart overvallen door 2 onbekende daders. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Even na 20.00 uur kwamen twee gemaskerde mannen bij de wasstraat. Onder bedreiging van een wapen wisten zij een onbekend geldbedrag buit te maken. De daders gingen er vervolgens vandoor in de richting van de McDonalds.

Getuigen
Eén van de daders had een donkere huidkleur en een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas en een donkere broek. De tweede dader had een blanke tot licht getinte huidskleur en had eveneens een normaal postuur. Hij droeg een donkerkleurige trui of vest met capuchon. Heeft u vlak voor of na de overval iets verdachts gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan met 0800-7000.